Dinsdag 8 oktober: refereermiddag ‘Bipolaire stoornissen en verpleegkunde’ & afscheid Peter Goossens

Op dinsdag 8 oktober aanstaande organiseert het netwerk Dimence Bipolair in De Steerne in Deventer een refereermiddag met het thema ‘Bipolaire stoornissen en verpleegkunde’. Deze middag staat in het teken van het onderzoek dat gedaan wordt binnen het netwerk Dimence Bipolair naar verpleegkundige zorg voor patiënten met een bipolaire stoornis. Dit onderzoek is vormgegeven in 2 onderzoekslijnen:

  • Zelfmanagement bij bipolaire stoornissen
  • Verpleegkundige zorg voor patiënten die met een acute manie zijn opgenomen

Beide onderzoekslijnen werden geleid door Peter Goossens.

Afscheid Peter Goossens
Aan het einde van deze refereermiddag zullen we afscheid nemen van Peter Goossens, verpleegkundig specialist GGZ en senior onderzoeker, die na een jarenlange carrière Dimence in verband met ziekte moet verlaten en zijn werkzame leven zal afsluiten.

Tijdens deze middag zullen collega’s waarmee hij nauw samenwerkte de afgelopen jaren de verschillende onderzoeken binnen de onderzoekslijn ‘bipolaire stoornissen en zelfmanagement’ presenteren en de opbrengsten/producten die het onderzoek heeft opgeleverd.

Het exacte programma volgt, maar de refereermiddag zal starten om 14.00 uur en duren tot 16.00 uur. Aansluitend zal om 16.00 uur stilgestaan worden bij het afscheid van Peter. Daarna is er gelegenheid Peter de hand te schudden met een hapje en een drankje. De middag zal tot ongeveer 17.30 uur duren.

Aanmelden refereermiddag en/of afscheid Peter
Wij nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij de refereermiddag ‘Bipolaire stoornissen en verpleegkunde’ én het afscheid van Peter Goossens. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link: refereermiddag én afscheid Peter

Lukt het je niet bij de refereermiddag aanwezig te zijn maar wil je wel om 16.00 uur aansluiten voor het afscheid van Peter Goossens meld je dan aan via deze link: alleen afscheid Peter